Valikoima

Jakut ja mekot

Jakut ja mekot

Jakut ja mekot naisille sisätyöhön palveulalalle, kauneudenhoitoalalle ja hoitoalalle. Briiman tuotemallisto valmistetaan Suomessa.

Essut ja liivit

Essut ja liivit

Briiman oman malliston liivit ja essut naisille sekä paljon laadukkaita jälleenmyyntimalliston unisex essuja useille eri toimialoille.

Paidat

Paidat

Korkealaatuisia paitoja työhön ja vapaa-aikaan sekä suositut printtipaidat kauneudenhoitoalalle ja hiusalalle.

Housut

Housut

Briiman naisten työhousumallisto esimerkiksi hoitoalalle, palvelualalla, kauneudenhoitoalalle ja hiusalalle. 

Hameet

Hameet

Erivärisiä ja -pituisia edustavia työhameita ja mekkoja naisille sisätyöhön ja kesäkäyttöön.

Kampaajille

Kampaajille

Yhdelle sivulle koottuna työvaatteita ja muita tuotteita, jotka soveltuvat erityisen hyvin hiusalalle.

Erikoisvärit

Erikoisvärit

Briiman valmistamia tuotteita voit tilata myös erikoisväreissä. Tälle sivulle on koottu esimerkkejä saatavilla olevista vaihtoehdoista.

Miehet

Miehet

Briiman miesten työvaatemallisto hoitoaloille ja palvelualoille. Paitoja, liivejä ja housuja kevyeen työvaatetukseen miehille.

Hoitoalan työvaatteet

Hoitoalan työvaatteet

Työasut koko hoitoalan henkilöstölle. Laadukkaita hoitoalan työvaatteita terveysasemille, lääkärikeskuksiin ja hammashoitoloihin.

Hoitolatarvikkeet

Hoitolatarvikkeet

Korkealaatuiset froteepyyhkeet, kylpytuotteet, pääpannat, kasvokompressit ja muut kauneushoitolatekstiilit.

Jalkineet

Jalkineet

Turvalliset, standardien mukaiset työjalkineet terveydenhoitoalalle ja kauneudenhoitoalalle sekä muille hoitoaloille ja palvelualoille.

Poistonurkkaus

Poistonurkkaus

Edullisia yksittäisiä työvaatteita kosmetologeille, hoitajille ja asiakaspalvelijoille poistohinnoin.

Osto-opas

Osto-opas

Osto-oppaamme auttaa löytämään työvaatteet opiskelijalle, ammattilaiselle tai koko yritykselle.


Briima - Työasut Suomesta Suomalaisille

 

Briiman valikoimista löydät kauniit ja istuvat työasut sisätyöhön. Oman mallistomme tuotteet valmistetaan alusta loppuun saakka Suomessa. Kehitämme mallistoa asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Valikoimissamme on myös laadukkaita jälleenmyyntituotteita.

Verkkokaupastamme voit tilata työvaatteet helposti kosmetologille, kampaajalle sekä hoitoalalle. Kosmetologien jakut ja tunikat ovat pääosin omaa mallistoamme kuten myös kosmetologien käyttämät housut. Kauneudenhoitoalan työvaatteista suuri osa sopii hyvin myös hiusalalle kampaajien työvaatteiksi. Kampaajien essut ja kietaisutunikat sekä liivit on koottu omalle sivulle. Ammattialan t-paidat ovat hyvä vaihtoehto työvaatteeksi etenkin kesäisin. Valikoimassamme on myös hoitolatekstiilejä kuten pyyhkeitä, pääpantoja, kasvokompresseja, kylpytakkeja sekä pesukintaita kauneushoitoloiden tarpeisiin. Parturi-kampaamoihin tarjoamme froteepyyhkeitä ja asiakkaiden suojakappoja.

Hoitoalan kuten sairaanhoitajien, terveydenhoitajien sekä muuta hoitotyötä tekevien työntekijöiden työpaidat ja työhousut on koottu omalle sivulle, mutta näille ammattiryhmille voi löytyä sopiva kokonaisuus myös muista tuotteistamme. Useat mallit ova hyvin tykättyjä myös mm. apteekeissa, klinikoilla ja terveysasemilla.

Briiman työvaatteet ovat suosittuja myös ammattiin opiskelevien joukossa. Kosmetologiopiskelija tai hiusalan opiskelija löytää mallistostamme helposti mieleisen työvaatekokonaisuuden. Edulliset työvaatteet opiskelijalle on mahdollista löytää myös poistonurkkauksestamme.

Myymämme työjalkineet ovat terveydenhoitoalan vaatimukset täyttäviä pestäviä sisätyöjalkineita, jotka sopivat hyvin sekä kosmetologeille, kampaajille, lähihoitajille, sairaanhoitajille sekä muille sisätyötä tekeville ammattilaisjalkineiksi. Työkengät ovat mukavat jalassa ja täydentävät tyylikkään työvaatekokonaisuuden turvallisesti.

Tuotevalikosta pääset tutustumaan ajankohtaiseen mallistoomme. Tilauksesta valmistamme tuotteita myös muissa väreissä ja tarvittaessa myös omien mittojen mukaisesti.

 

Verkkokauppakuva_vaerikkaeaet_hoitoalan_ja_kosmetologin_tyoejakut