Työjalkineet

 

Tyoekengaet_ErgoSafe_epassilla_verkkokaupasta

 

Voit maksaa työjalkineet myös työnantajan tarjoamalla ErgoSafe saldolla. Maksutapa valitaan ostoskorissa. Maksun voit tehdä suoraan epassin mobiilisovelluksesta. Saamme automaattisesti ilmoituksen maksusuorituksesta nimelläsi ja toimitamme jalkineet toimitusosoitteeseesi. Mikäli työkenkätilauksen kokonaissumma ylittää epassin saldosi, voit maksaa ylimenevän osan normaalilla tilisiirrolla verkkopankissasi. Maksuyhteystiedot näkyvät sähköpostilla lähetetyssä tilausvahvistuksessa.

 

Ominaisuudet2 Kengaen_rakenne

 

Valikoimassamme olevat työkengät ovat euroopplalaista huippulaatua, jotka on suunniteltu etenkin terveydenhoitoalan vaatimukseet huomioon ottaen. Työjalkineet on suunniteltu seisomatyötä tekevien ammattilaisten ehdoilla. Työkenkien korkea laatu tuntuu käyttömukavuutena, koska kengät ovat joustavat ja kevyet jalassa. Pohja ja pintarakenne tuekevat jalkojen ergonomiaa.

Edustamamme työjalkineet soveltuvat erittäin hyvin kaikenlaiseen sisätyöhön kuten sairaaloihin, apteekkeihin, kauneushoitoloihin, kampaamoihin, keittiöön ja myymälöihin. Niitä käyttävätkin monet sairaanhoitajat, terveydenhoitajat, kosmetologit ja kampaajat.

Jalkineiden pohja on luistamaton ja turvallinen ja kanta vaimentaa hyvin iskuja. Kaikkien valikoimissa olevien kenkien pinta kestää hyvin vettä ja erilaisia kemikaleja. Jopa 90% jalkojen tuottamasta lämmöstä poistuu hengittävän, antimikrobisen rakenteen ansiosta. Kengät on valmistettu EN ISO 20347 standardin mukaisesti. Kengät kestävät vesipesun.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Hoitoalan tai palvelualan työtennarit valkoiset

Kevyet unisex työtennarit

64,00

Hoitoalan tai palvelualan työtennarit mustat

Kevyet unisex työtennarit

64,00

Valkoiset hoitoalan työkengät

Unisex työkenkä

40,00
69,00 €
Säästät 42 %

Mustat hoitoalan työkengät 38

Pientä kokoa, sopii koon 37 jalkaan.

40,00
69,00 €
Säästät 42 %

Takaremmillinen työkenkä valkoinen

Unisex työkenkä tilavalla lestillä

65,00

Takaremmillinen työkenkä musta

Unisex työkenkä tilavalla lestillä

65,00